CrystalWebdesign © 2021     

CrystalStar

KinderCoaching praktijk voor gevoelige en sensitieve kinderenCrystalStar Kinderen Coaching StarChild Skills Praktijk Contact

mail@crystalstar.nl   -   0621 553424

StarChild Skills

Is een vaardigheidstraining voor kinderen die niet lekker in hun vel zitten. U kunt deze methode aanschaffen. Een aanrader voor kinderdcoaches. Onverklaarbare boosheid, twijfel, teruggetrokken, slecht slapen, te druk of gefrustreerd gedrag zijn daar kenmerken van.

Wat alle hooggevoelige sensitieve kinderen en volwassenen willen weten & toepassen.


Kinderen van deze ‘Nieuwe tijd’ zijn gevoeliger en sensitiever, bewust en onbewust weten en voelen zij meer. Het ene kind kan daar beter mee omgaan dan het andere. Onverklaarde boosheid, twijfel, teruggetrokken of gefrustreerd gedrag zijn daar kenmerken van.

StarChild Skills is een vaardigheidstraining voor kinderen, die handgrepen aanleert die ze kunnen toepassen als een situatie om oplossingen vraagt. Speelse trucjes, die gemakkelijk te leren zijn.


Tien vaardigheden, aangevuld met verhalen, spelletjes en oefeningen die goed toepasbaar zijn in het dagelijks leven. De kaarten en dobbelstenen helpen de vaardigheden verder te oefenen en te beheersen.

Bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar, kindercoaches, ouders, leerkrachten en iedereen die werkt met kinderen.

Natuurlijk ook gewoon voor volwassenen die gevoelig zijn.

Iedereen die deze ‘gevoeligheid’ herkent heeft baat bij de vaardigheden, deze te kennen en toe te passen.


Versterk je persoonlijkheid met behulp van enkele eenvoudige regels

en praktische hulpmiddelen.


Bestel nu voor € 25,–