CrystalWebdesign © 2021     

CrystalStar

KinderCoaching praktijk voor gevoelige en sensitieve kinderenCrystalStar Kinderen Coaching StarChild Skills Praktijk Contact

mail@crystalstar.nl   -   0621 553424

Coaching in praktijk CrystalStar: Coaching van kinderen vanaf 4 jaar.

Uw kind zit niet lekker in zijn of haar vel zitten, zonder dat u daar de reden van weet of begrijpt. Soms kan dit leiden tot ander gedrag zoals:

Te druk, slecht slapen, bang zijn in het donker, stil en terug getrokken, niet graag naar school gaan, geplaagd worden, huilen, te emotioneel of oververmoeid. Misschien heeft uw kind wel veel meegemaakt de laatste tijd. Ik luister naar kind en ouder om van daaruit verder te werken. Mijn werkwijze is als volgt.

De geboorte gegevens zoals geboorte-datum, geboorte-tijd en geboorte-plaats van uw kind willen we weten. Uit een overzicht horoscoop kan veel herleid worden. Zoals karakter en kwaliteiten van uw kind, ook wat lastig is of moeilijk en de belevingswereld van uw kind. Daarnaast kan ik met u en uw kind bespreken waar u of uw kind tegenaan loopt.

Als we ervoor kiezen om het coaching traject in te gaan, dan opteren we altijd een kort traject, d.w.z. 5x met uw kind en 1x een eindbespreking met u als opvoeder waarin ik u vertel wat mijn bevindingen zijn, wat ook belangrijk is om te weten, en eventuele tips en antwoorden op uw vragen.

Vraag naar de kosten van een intake gesprek en coaching traject.

Neem contact met ons op!