CrystalWebdesign © 2021     

CrystalStar

KinderCoaching praktijk voor gevoelige en sensitieve kinderenCrystalStar Kinderen Coaching StarChild Skills Praktijk Contact

mail@crystalstar.nl   -   0621 553424

Gevoelige en sensitieve kinderen, kinderen van deze tijd.


Kinderen met een hoge gevoeligheid kunnen oververmoeid raken, uitgeput of leeg als ze te lang te veel prikkels en indrukken oppakken. Snel emotioneel raken of druk zijn, gespannen of juist stilletjes op de achtergrond verdwijnen of een eigen wereldje  creëren. Nergens meer zin in hebben en niet meer enthousiast zijn, zeuren of huilerig, op school minder geconcentreerd, zijn o.a. Duidelijke kenmerken hiervan.

De kinderen zijn niet ziek, wat wel speelt is dat hun energie systeem laag is, de weerstand verminderd en om verschillende redenen zijn kinderen uit hun doen ( balans) geraakt.

Denk ook eens aan slecht slapen, dromen, onrustig zijn, zaken niet meer goed overzien, overal tegenop zien en constant moe zijn, chaotisch of een verwarde indruk maken, meer huilen dan anders en verdrietig blijven, zorgelijk kijken en zijn, diepe kringen onder hun ogen hebben, fletse oogopslag, kortom de fut en rek is er uit. Er is iets duidelijk aan de hand.

Wacht niet te lang om een afspraak te maken, als  de kenmerken herkenbaar zijn.

Kinderen behoren naar mijn idee plezierig, blij vrolijk en nieuwsgierig en een beetje ondeugend door het leven te stappen. In balans komen is een must.

Met de vaardigheidstraining StarChild Skills een korte training zal uw kind beslist weer snel weer in balans kunnen komen. U kunt ons altijd bellen voor informatie.  0621 553424